lørdag den 30. juli 2011

Ta-da

Ja man skulle tro at det var løgn, men den to-do jeg skrev om for ca. 100 uger siden er rent faktisk færdig. På trods af massiv regn, sygdom, samt en masse andre ting lykkedes det alligevel..
Næste gang jeg skriver et To-do indlæg skal det ikke være noget der er afhængig af vejret ;o)

Det sæt fra Ikea har været i nærkontakt, men en gang sandpapir, maling af mange omgange, tapet og lak og resultatet er da blevet ganske fint.








Væglampen har også fået en gang tapet og når en passende loftlampe er fundet skal den også have..



Flere værelsesideer er under udvikling, men mere om det når det når jeg ved hvad der skal laves..

Blogaward


Jeg har fået en blogaward af Heidi, hvilket jeg er både glad og beæret over. Det er altid dejligt at blive husket for noget godt så jeg takker mange gange :o)
Der følger nogen spørgsmål med.. Dem vil jeg lige tænke lidt over og vende tilbage senere.

onsdag den 20. juli 2011

2 år og fuld af krudt + link til DIY

Så er Astrid 2 år. Det er slet ikke til at forstå at hun allerede er 2. Jeg er jo lige blevet gravid ;o) Men 2 år er nu en dejlig alder. De er simpelthen så sjove i denne alder (og til tider det modsatte).. Vi har ikke andre planer end hygge herhjemme da fødselsdagen blev holdt for den nærmeste familie i søndags..
Min aften i går gik med at lave en fødselsdagskjole til hende.. Eneste ulempe ved at sy om aftenen er at så kan hun ikke prøve undervejs og nu er den for stor ;o) Kan nu ikke helt forstå at det kun er en str 86. Jeg ville have hæklet en blomst til pynt, men havde så ikke garn i den rigtige farve så endte med en af samme stof som foeret er lavet af. Den er lavet efter denne DIY.
Her er nogle billeder af kjolen..






Og så lige et fra i søndags

torsdag den 14. juli 2011

Bukser, regnvejr og Ta-Da

Endnu en dag med regn.. Selvom jeg nu synes det er meget hyggeligt at sidde under et tæppe med en kop kaffe og lytte til regnen, så er det bare ikke så praktisk. I hvert fald ikke når man har gang i et projekt der kræver at man kan stå ude. Mit projekt skal males, eller det er det sådan set blevet, men det var åbenbart naivt og tro at en enkelt gang maling kunne gøre det :-D Selvom det er træ der ikke har været malet før.. Så nu sidder jeg endnu en dag og kigger ud på regnen og kan ikke få givet sidste omgang maling..
Men dagen er ikke gået endnu og jeg giver ikke op ;o) Og skulle det gå helt galt må jeg jo finde mig i at jeg først kan vise det frem i weekenden.. I denne uge skal det i hvert fald nok blive :o)


Og så noget helt andet.. Astrid begynder at vokse ud af alle hendes bukser så hun mangler pludselig en masse og så må symaskinen jo i gang.. Første par er færdige og ser sådan ud... (og er ikke så skæve som de ser ud ;o) )



mandag den 11. juli 2011

Notesbog

Jeg har hygget mig lidt i eftermiddags med at lave denne notesbog. Det er et både hyggeligt og nemt projekt, der ikke tager meget tid og resultatet er nu så sødt så dem vil jeg helt sikkert lave flere af i forskellige størrelser.. Når jeg har lavet lidt flere overvejer jeg at lave en give away med dem..


fredag den 8. juli 2011

Strikketaske

Jeg har lavet en taske til strikkepinde, hæklenåle, garn osv. Den er knap færdig, men det er tæt på.
Jeg kan desværre ikke illustrere med strikkepinde i for jeg ejer ikke en eneste ;o) Men jeg kan da vise den med et par hæklenåle i.

Smalle rum til strikkepinde


Strikkepinde i str 15 som hank


Små rum til hæklenåle og et lidt større rum bagved. Den modsatte side er magen til




De blå strimler der hænger over kanten skal bruges til at skjule trevlekanten. Det er det jeg mangler


Og til sidst en stor lomme til blade, opskrifter m.m

Ugens bloganbefaling - LaRaLiL

Denne uge går bloganefalingen til en blogger jeg også har fulgt siden jeg op dagede blogland. Nemlig Anna med bloggen LaRaLiL


Anna er virkelig "all round" kreativ og laver både pynt med perler, hårpynt, istandætter gamle møbler, laver det lækreste tøj til både børn og voksne m.m.

Jeg føler mig altid inspireret når jeg har kigget på hendes blog og har virkelig lyst til at kaste mig ud i at sy 50'er kjoler efter at have set de flotte af slagsen hun laver. Eller måske at købe en af hendes, hvis der kommer en til salg i Astrids størrelse.

På bloggen er der lige nu en fortælling igang med tasker. Det er eventyret snedronningen der bliver fortalt med 7 flotte tasker.


Jeg synes det er spændende at følge og er meget imponeret over de flotte tasker vi indtil nu har set.
Følg eventyret her

Det er også værd at nævne at der på bloggen er et rigtig godt interview med Majken - designeren bag Alba Baby, som er et af mine favoritmærker.
Læs interviewet her

Har du lyst til ar vide mere om LaRaLiL så kig forbi bloggen :o)


onsdag den 6. juli 2011

Operation og udsættelse af Ta-Da

Da jeg i sidste uge meldte mig til To-Do legen, vidste jeg godt at det ville blive lidt presset, men ikke mere end at det godt lige kunne presses ind mellem arbejde og knæoperation onsdag (altså i dag). Men hvad jeg ikke regnede med var at få lungehindebetændelse oven i hatten :o( Så jeg er nødt til at udsætte mit Ta-Da indlæg til i næste uge..

Min knæoperation gik ikke helt som ventet.. Jeg troede bare at jeg skulle have fjernet 3 ledmus og så var det forhåbentlig det, men det var det ikke helt.. Da lægen fik en kikkert ind i knæet kunne han se at mine problemer skyldes slidgigt og den slags er som bekendt komme for at blive og det er der ikke så meget at gøre ved..
Så den information han kunne give mig efterfølgende var at mine foretrukne motionsformer - fodbold, håndbold, løb osv - er no go og jeg vil nok få problemer i forhold til mit arbejde.. Det har jeg jo allerede nu. Jeg arbejdede i weekenden og mandag var mit knæ kæmpe stort :-S

Så lige nu synes jeg det hele ser lidt sort ud, men jeg må jo lære at leve med tingene som de er og få det bedste ud af det..

Jeg havde lidt tid ved symaskinen i går. Jeg blev ikke helt færdig, men mangler ikke meget.. Projektet er/var egentlig en gave, så derfor vil jeg ikke skrive endnu hvad det er, men jeg ved heller ikke helt om det skal gives væk for jeg er ikke helt tilfreds med det :-S Men nu må vi se når det er færdigt ;o)